Konsultasjoner

Usikker på hvilken behandling du skal velge for din hud?

Ved å bestille en time til konsultasjon hos oss, så hjelper vi deg med å finne riktig behandling til din hud. Riktig behandling og et godt resultat.

Konsultasjonene er gratis og du bestiller de via vårt bookingsystem.

*Konsultasjon og godkjenning av lege for rynkereduserende injeksjoner koster kr 400,-.

Konsultasjon filler og rynkereduserende

Vi hjelper deg med riktig behandling

Ønsker du en vurdering om filler og rynkereduserende behandling passer for deg og dine ønsker og behov? Da er det denne konsultasjonen du booker. Under en konsultasjon vi kosmetisk dermatologisk sykepleier ta for seg din medisinske historie og gi deg en analyse av ditt ansikt. Ønsker og avklaring i forhold til resultat blir også diskutert.
Sykepleier lager en behandlingsplan og du som kunde for mulighet til å tenke i gjennom om dette er noe som passer for deg.

Vær forberedt på å diskutere dine estetiske områder.

Gravide og ammende skal ikke behandles. Vi har 20 års aldersgrense for injeksjonsbehandlinger.

Konsultasjon hudbehandling

Vi hjelper deg med riktig behandling

En kosmetisk sykepleier gjør en grundig hudanalyse av din hud. Du vil få forslag om et hjemmeprogram og/eller en behandlingsplan som gjør at du oppnår dine ønsker i forhold til din hudtilstand.

Konsultasjon og godkjenning av lege for rynkereduserende injeksjoner

Vi hjelper deg med riktig behandling

En kosmetisk dermatologisk sykepleier ta for seg din medisinske historie og gi deg en analyse av ditt behandlingsområde. Ønsker og avklaring i forhold til resultat blir også diskutert.
Når lege har godkjent injeksjonsbehandlingen, vil sykepleier lage en behandlingsplan og du som kunde for mulighet til å tenke i gjennom om dette er noe som passer for deg.

Gravide og ammende skal ikke behandles. Vi har 20 års aldersgrense for injeksjonsbehandlinger.

Pris kr 400,-