Hudbehandlinger

Behandlinger tilpasset din hud

Hos oss kan du få flere forskjellige hudbehandlinger. Blant annet dermapen, Green Peel, m.m.

Vi har behandlinger og produkter for alle hudtyper, og vi hjelper deg med å velge riktig behandling og produkter for deg og din hud.

Microneedling premium - DermaPen 4

En sunn og frisk hud

Microneedling ansees for å være en av de sikreste behandlingsmetodene for hudbehandling ved å øke produsjonen av kollagen uten å skade det beskyttende hudlaget. Kliniske studier viser at profesjonell microneedling er mer effektivt enn mange maskinelle behandlinger som lasersliping av huden, dermabrasion og kjemiske peelinger og er like effektiv som IPL, CO2 laser til å stimulere kollagen- og elastinproduksjonen og dermed utviske rynker og jevne ut arr.

Microneedling stimulerer hudens naturlige kollagen og bidrar til å gjenskape hudens tidligere tykkelse, forbedrer hudens struktur og virker utglattende på rynker, fine linjer, hudbristninger og andre hudforstyrrelser, minsker pigmentering, gjør tynn hud litt tykkere, forminsker ulike typer arr og minimerer sprengte blodkar. Anbefales som en kur på minimum 5-6 ganger.

DermaPen premium er en kombinasjonsbehandling med peeling og potente serumer, samt ledlys. Disse kombinasjonene forsterker hverandre og gir raske og sikre resultater.

DermaPen alene

2.200,-

DermaPen med LED / maske

2.500,-

DermaPen premium

3.100,-

Hydrafacial

En sunn og frisk hud

Hydrafacial er en dyprensende og eksfolierende behandling som gir ren hud, rene porer, fukt og plump!

Passer for alle hudtyper og kjønn! Behandlingen er super å kombinere med Profhilo, rynkereduserende behandling, microneedling og skinbooster.

Alene er den perfekt som partybehandling og dyprens!

Green Peel

Total hudfornyelse

Green Peel® Classic – Dette er den opprinnelige Green Peel® og den dypeste av de tre utgavene. Total hudfornyelse på 5 dager brukt i over 50 år i over 50 land. Den bidrar til å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Denne behandlingen har bevist at det er mulig å behandle konkrete hudproblem for hele kroppen – en trygg og ektremt effektiv måte ved hjelp av hudens egne rersuser.

Rett etter behandlingen er huden rød og varm. Dagen etter er huden roligere, men stam. 3 og 4 dagen skiftes huden ut ved å flasse. NB! Ikke alle har synlig flassing, men optimal hudforbedring oppnås uansett. 

Inkludert i prisen en oppbyggende etterbehandling etter 5-6 dager på 60 min. Spesialtilpassede hjemmeprodukter etter behandlingen må brukes.

1) Herbal Care Lotion 200ml – Kr 430,-
2) Special Care / Special Regulating Care 125ml – Kr 990,-
3) Blemish Balm 30ml – Kr 530,-

Green Peel Øyebehandling

690,-

Green Peel Express

900,-

Green Peel Ungdom

990,-

Green Peel Fresh Up

1.200,-

Green Peel Mann

1.400,-

Green Peel Energy

1.400,-

Green Peel Classic

2.500,-

Kjemisk peeling

En sunn og frisk hud

Kjemisk peeling er behandling ved bruk av ulike syrer. Syrene blir penslet på huden og virker i noen minutter. Ulike syrer og virketid ut i fra hva slags problem vi jobber med. Her behandles akne, fine linjer, pigmenteringer, store porer, tørr hud arr etc. Vi kombinerer ofte med andre behandlingsformer for best resultat.

Mandelage

1.290,-

Glyco AGE

1.290,-

Ultimate Eyes

1.290,-

Skin Recovery

1.290,-

BioC

1.600,-

Redness

1.600,-

MCA35

1.800,-

Lightening

1.800,-

AlphaRET 30%

1.690,-

AlphaRET 50%

1.990,-

PRX33

1.990,-

TCAge

2.100,-

Obagi Stimulation peel

En sunn og frisk hud

Kosmetisk sykepleie-hudfornyelse. En peel forbedrer hudens kvalitet, det vil si øker collagenet og de elastiske fibrene i selve lærhuden. Dette gir huden et yngre og friskere preg, reduserer rynker, arr og pigmentflekker. En peel gjør ikke huden tynnere. En peel vil øke hudens egen evne til å fornye seg, og huden vil produsere mer kollagen og elastin, som gjør at huden ser yngre ut og friskere ut.

Obagi Stimulation peel: Rens, peel, prepping, peel og serum (varighet 30 min) .

Obagi Signaturbehandling

En sunn og frisk hud

Peel med etterfølgende fukt eller anti-age maske: Rens, peel, prepping, serum og maske.

En peel forbedrer hudens kvalitet, det vil si øker collagenet og de elastiske fibrene i selve lærhuden. Dette gir huden et yngre og friskere preg, reduserer rynker, arr og pigmentflekker. En peel gjør ikke huden tynnere. En peel vil øke hudens egen evne til å fornye seg, og huden vil produsere mer kollagen og elastin, som gjør at huden ser yngre ut og friskere ut.

OBAGI (peel som kan gi lett rødhet i huden, flasser ikke. Anbefalt å kjøre 4-5 stk etter hverandre 1 gang pr måned for optimal effekt).

Mesoterapi

Den ultimate party-behandlingen

Mesoterapi som tilfører huden din akkurat det din hud trenger! Her lager vi skreddersydde cocktails som «stemples» inn i huden med en beholder som har tynne gullnåler. Vi blander løsninger med vitaminer, mineraler og vekstfaktorer med fuktfiller og rynkereduserende medikament.

Dette gir huden din:

  • Fuktighet
  • Redusert porestørrelse
  • Reduksjon i de små linjene (også øyne)
  • Leppeplump
  • Umiddelbar glød
  • Jevnere hudtone
  • Redusert svette


Dette er behandlinger som virkelig har tatt av! Og det er nok på grunn av de fantastiske resultatene! Og de kommer umiddelbart etter behandling! Den tar kun 30 minutter og det er null «nedetid». Her benyttes korte nåler eller Easy Touchbeholder med gullnåler.

Fra 2.500,-

Zo behandling av hals og bryst

En sunn og frisk hud

Behandling for hals og bryst. Ta kontakt for mer info.

Zo Express Hydration

Tørr, dehydrert og sensitivisert hud

Lindring og hydrering! SOS-behandling for en dehydrert, tørr og sensitivisert hud.

Fuktbalansen gjenopprettes umiddelbart og beroligende, lindrende og kjølende ingredienser gjør huden myk og fuktig. 30 min behandlingstid.

Zo Express Brightening

Ujevn hudtone, hyperpigmentert hud, alle hudtyper, anti-age

Umiddelbar oppfriskning! Cinderella Treatment – for deg som trenger umiddelbar oppfriskende hudbehandling for kvelden.

Eksfoliering og spesialmaske fjerner døde hudceller, virker fuktgivende og gir huden ny glød. 30 min behandlingstid

Zo Clear Up

Fet og uren hud, rosacea

Dyprens! Effektivisering av den klassiske dyprensen.

Ekstra eksfoliering og aktiviserende serumer i tillegg til utrensing vil øke cellefornyelsen, virke hudforyngende og gi en myk, glødende hud. Kraftige antioksidanter og antiinflammatoriske ingredienser bidrar til å beskytte huden din mot fremtidige skader. 60 min behandlingstid.

Zo Hydration treatment

Tørr, dehydrert og sensitiv hud, anti-age

Dette er en stimulerende og fuktgivende hudbehandling som forbygger fine linjer og rynker, jevner hudtonen og gjennoppretter fuktbalansen umiddelbart.

Ansiktsmassasje utføres i en cocktail av botaniske ekstrakter og vitaminer som virker svært beroligende, kjølende og lindrende på irritert og sensitivisert hud. 60 min behandlinstid.

Zo Blemish & Oil Control treatment

Fet og uren hud, rosacea, anti-age

Perfekt for deg som opplever å bli blank i huden utover dagen eller som har hatt tilstoppede porer og kviser.
En svært effektiv dyprens hvor opphopning av døde hudceller eksfolieres bort og en spesialmaske absorberer og bekjemper talg og kviser. I tillegg utføres ansiktsmassasje som virker svært beroligende, kjølende og lindrende på irritert, sensitiv hud og kviser.

Huden blir renere og klarere, samtidig som huden stimuleres og aktiveres. 90 min behandlingstid.

Zo Skin Brightening

Ujevn hudtone, hyperpigmentert hud, alle hudtyper, anti-age

The Ultimate Red Carpet Treatment- er en luksuriøs behandling som kombinerer hudfornyende AHA-syrer, pigmenthemmere, vitaminer og flere stimulerende ingredienser for å mykgjøre huden umiddelbart, jevne hudtonen, virke oppstrammende og få huden til å gløde!

Ansiktsmassasje øker sirkulasjonen og bedrer opptak av spesialmasken og serumer som påføres etterpå, samtidig som den virker avstressende i en travel hverdag. 90 min behandlingstid.